Xaverius café-restaurant geniet van snelle en gemakkelijke betalingen

Het café-restaurant Xaverius ligt in het hart van Antwerpen en is al sinds 1999 een geliefde plek. Het staat bekend om zijn gezellige sfeer en heerlijke eten en is altijd drukbezocht. Om alles vlot te laten verlopen, vooral in drukke tijden, vertrouwt Xaverius op Axepta BNP Paribas voor de verwerking van betalingen.

Onlangs deelde Joop, de eigenaar van Xaverius, zijn positieve ervaring met de betaalterminals en diensten van Axepta BNP Paribas. Hij benadrukte hoe betrouwbaar en efficiënt de betaalterminals van Axepta BNP Paribas zijn, wat essentieel is tijdens drukke periodes. Joop vermeldde ook dat de klantendienst van Axepta BNP Paribas 7 dagen per week beschikbaar is, zodat eventuele problemen snel worden opgelost, wat zorgt voor gemoedsrust voor zowel het personeel als de klanten.

“Vandaag zijn er veel reserveringen, en we zijn erg blij dat we op een dag als deze kunnen rekenen op Axepta BNP Paribas,” begint Joop. Voor hem is één van de belangrijkste kenmerken van Axepta BNP Paribas de gebruiksvriendelijkheid van de betaalterminals. “De betaalterminals zijn echt heel gemakkelijk te gebruiken,” benadrukt hij.

Een ander groot voordeel dat hij waardeert is de snelle uitbetaling. “We ontvangen het geld de volgende werkdag al op onze rekening,” legt hij uit. Deze snelle uitbetaling helpt Xaverius om zijn financiën soepel te beheren en zonder vertraging aan zijn financiële behoeften te voldoen.
En daar houdt het niet op. Joop waardeert ook de gedetailleerde rapportages die hij ontvangt van al hun transacties.

Deze getuigenis van Joop van Xaverius laat zien hoe de betaaloplossingen van Axepta BNP Paribas kleine bedrijven helpen. Met betrouwbare, gebruiksvriendelijke terminals, snelle uitbetalingen en effectieve klantenondersteuning is Axepta BNP Paribas een trouwe partner geworden voor Xaverius. Terwijl het restaurant blijft groeien in Antwerpen, zullen onze innovatieve oplossingen een belangrijke rol blijven spelen in hun succes.