“Het geld staat de volgende dag op onze rekening, en de klantenservice is 7/7 bereikbaar” – De eigenaar van Fré’s Bistro

Bij Axepta BNP Paribas zijn we trots om dynamische ondernemers zoals Frederik, de gedreven eigenaar van Fré’s Bistro, te ondersteunen. Gelegen in het hart van Bilzen, tegenover een bruisende straat in een historisch gebouw, is Fré’s Bistro een gezellige plek met koffie, bier, wijn, bubbels en een scala aan vers bereide gerechten en zoetigheden.

Frederik, een jonge en ambitieuze ondernemer, heeft zijn droom om een eigen bistro te hebben waargemaakt. Zijn passie is zichtbaar in elk aspect van Fré’s Bistro. Voor Frederik is een vlekkeloos en efficiënt betalingsproces cruciaal, en dat is waar onze betaalterminals van pas komen.

Ik ben erg blij en tevreden met Axepta BNP Paribas, dus ik zal deze betaalterminals blijven gebruiken. Ze zijn heel gemakkelijk in gebruik, het geld staat de volgende dag al op onze rekening en de klantendienst staat 7 op 7 voor ons klaar,” zegt Frederik.

Wij begrijpen het belang van snelle en betrouwbare transacties. Onze gebruiksvriendelijke betaalterminals zorgen voor een soepele betaalervaring voor zowel personeel als klanten bij Fré’s Bistro. Met snelle uitbetalingen kan Frederik zich richten op het leveren van uitstekende service en heerlijk eten. Ons toegewijde klantenserviceteam is elke dag van de week beschikbaar en biedt 24 uur per dag ondersteuning.

Frederik’s getuigenis benadrukt onze kernwaarden – betrouwbaarheid, efficiëntie en uitzonderlijke klantenservice. We zijn vereerd om deel uit te maken van Fré’s Bistro’s avontuur en kijken ernaar uit om Frederik te ondersteunen terwijl zijn bedrijf blijft groeien.

Bekijk de video hieronder om meer te horen over Frederiks ervaring met Axepta BNP Paribas en zie Fré’s Bistro zelf in actie.